goedefroo + goedefroo

02.05.2017

Facility Award 2017 met KBC Mechelen

Een toonaangevende prijs waarbij het meest innovatieve facilitaire project gehonoreerd wordt en tevens de hele facilitaire sector in de schijnwerpers wordt geplaatst.

Hieronder leest u enkele reacties van de gebruikers van het gebouw :

“ Ik ben ook zeer onder de indruk van wat men heeft opgeleverd. Het oude CCM1 is met moeite te herkennen. De inrichting is ronduit knap en uitnodigend om in te vertoeven. Ik kijk er naar uit om er te werken!”

“ Gisteren mijn laatste dag in vorig kantoor doorgebracht... Rest van deze week op andere locaties en dan begin volgende week intrek nemen in het volledig vernieuwde MecCCM1! Deze week een rondleiding gekregen en kan niet wachten om er te mogen werken.“

“ First day @ the office
Iedereen lijkt zijn draai, stoel, werkplek, vergaderzaal, koffieapparaat,... wel te vinden”

“ Gisteren nog onder collega's verteld: we zouden zo elk jaar moeten kunnen verhuizen, want dit werkt écht heel aanstekelijk ;-). Geeft vooral aan hoe vlot alles verlopen is, hoe mooi en anders dan een klassiek kantoorgebouw CCM1 nu is. Thx KBC …”

“Eindelijk een gebouw dat past bij het modern design van onze mainframe. Als we in de tijd 'Smell of the Place' moesten uitleggen ... dit is het.”

“ Erg mooi ingericht en sterk ingespeeld op 'het nieuwe werken'; proficiat !”

“ knap! begin maart doen we een sharing day voor doelgroep diensthoofden en program mgrs, lijkt me prima lokatie daarvoor”

“ idd - the smell of the place remember ;-) zou zeer inspirerend moeten werken voor onze DH'en op onze AgileSharingDay”

“ Ondertussen 2 dagen kunnen proeven van het splinternieuwe MECCM1 , ik wou toch even vermelden hoe knap het gebouw in elkaar steekt en hoe vlot de verhuis is gegaan.

“ Dit draagt zeker beter toe een goede ‘ProudToBeKBC’ “