goedefroo + goedefroo

12.08.2019

Wij zoeken Collega's

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken

(ir)Architect
Voor een aantal prestigieuze projecten zoals een voetbalstadion, enkele stedenbouwkundige inbreidingsprojecten en vele andere werk je in teamverband (middelgroot kantoor - familiale sfeer) onder begeleiding en opleiding van een projectarchitect die de verantwoordelijkheid heeft van een ontwerpopdracht.
In workshops met collega's breng je mee idee├źn naar voor die jij dan uitwerkt en verder verfijnt in een masterplan en ontwerp. Goed kunnen schetsen is een pluspunt.
In een dagelijkse communicatie met de projectarchitect koppel je terug met betrekking tot filosofie, duurzaamheid, budgetbeheersing en technische haalbaarheid en werk je het ontwerp vervolgens uit in een presentatiebundel.
Werken aan wedstrijddossiers geeft jouw een positieve impuls.
Afhankelijk van je eigen ambitie behoort doorgroeien naar projectarchitect tot de mogelijkheden.
Je bent sterk geïnteresseerd in innovatieve technisch goed uitgewerkte details maar creativiteit en ontwerpen bezit uw voorkeur.

Bouwkundig tekenaar
Je bent enkele jaren afgestudeerd (pluspunt) en werkt steeds in teamverband onder begeleiding van een projectarchitect aan het volledige traject van een project.
Uitwerken van ontwerpen, vergunningsaanvragen, meetstaten, uitvoeringsdossiers en detaillering. BIM interesseert u uiteraard.
Je bent gepassioneerd door hedendaagse architectuurdetaillering en het bouwtechnisch uittekenen van onze projecten. Er worden tevens tal van opleidingen doorheen het jaar aangeboden.

Kom zeker ook langs op het Festival van de Architectuur op 22 september. In ons kantoor te Gent staan wij alvast klaar om jullie te ontvangen en antwoorden te geven op jullie vragen. U kan tevens ook een kijkje nemen achter de schermen. registreer u door eenvoudig weg een mailtje te sturen met de vermelding van uw komst naar : gunnar@goedefroo-architecten.be

Wil je weten indien je de collega bent die wij zoeken?, aarzel dan niet en stuur je cv door naar :
info@goedefroo-architecten.be