goedefroo + goedefroo

21.10.2020

Wij zoeken enthousiaste en creatieve mensen


Architect en/of Architect ir

Voor een aantal prestigieuze projecten zoals een voetbalstadion, enkele stedenbouwkundige inbreidingsprojecten en vele andere werk je in teamverband (middelgroot kantoor - familiale sfeer) onder begeleiding en opleiding van een projectarchitect die de verantwoordelijkheid heeft van een ontwerpopdracht.
In workshops met collega's breng je mee ideeën naar voor die jij dan uitwerkt en verder verfijnt in een masterplan en ontwerp. Goed kunnen schetsen is een pluspunt.
In een dagelijkse communicatie met de projectarchitect koppel je terug met betrekking tot filosofie, duurzaamheid, budgetbeheersing en technische haalbaarheid en werk je het ontwerp vervolgens uit in een presentatiebundel.
Werken aan wedstrijddossiers geeft jouw een positieve impuls.
Afhankelijk van je eigen ambitie behoort doorgroeien naar projectarchitect tot de mogelijkheden.
Je bent sterk geïnteresseerd in innovatieve technisch goed uitgewerkte details maar creativiteit en ontwerpen bezit uw voorkeur.
stuur je cv door naar : info@goedefroo-architecten.be

Assistent Architect

Je werkt aan diverse projecten zoals een voetbalstadion, bedrijfsgebouwen, kantoren, stedenbouwkundige inbreidingsprojecten,… Je werkt in teamverband (middelgroot kantoor - familiale sfeer) onder begeleiding en opleiding van een projectarchitect die de verantwoordelijkheid heeft van een ontwerpopdracht.
stuur je cv door naar : info@goedefroo-architecten.be en in cc : gunnar@goedefroo-architecten.be